Sanotaan, että tonnilla saa tonnin auton. Rakentamisessa pätee sama. Laskemme sinulle rakentamisen kustannukset mahdollisuuksien mukaan tarkasti etukäteen kun esität meille suunnitelmasi. Vaikka suunnitelmat eivät ole loppuun asti valmiit, budjetti on kuitenkin hyvä tehdä kokonaisuuden hahmottamiseksi ja päivitettäväksi rakentamisen edetessä.

 

Olemme laskelmissamme rehellisiä ja realistisia. Ynnäämme jokaisen työvaiheen työtunnit ja materiaalikustannukset. Näistä pienistä palasista syntyy kokonaiskustannus. Meille sopii tuntihinta, tavoiteurakka tai kiinteä urakkahinta. Avoimuus, seuranta ja selkeys laskutuksessa pitää osaltaan kustannukset kurissa ja toiminnan tehokkaana. Yhteistyöverkostomme takaa edut myös suoraan asiakkaillemme.

 

Ole sinäkin rehellinen itsellesi ja realisti budjettisi suhteen. Jättämällä siihen vähän pelivaraa voit rakentamisen aikana toteuttaa pieniä muutoksia ja parannuksia alkuperäiseen suunnitelmaasi ja silti nukkua yösi hyvin. Ainahan joku lupaa tehdä halvemmalla. Rakennusmateriaalit, palkat ja verot pitää kuitenkin kaikkien maksaa.

 

”Kun budjetit pitävät ja raha-asiat ovat hyvin hoidossa,

NUKUMME KAIKKI YÖMME PAREMIN.”

RAHA

Rakennus ja saneeraus: Pasi Kaukonen 040 754 8092, Toni Haapala 050 431 4282    I     Lvi: Asko Säynätmäki 040 549 2243

Viertolantie 2-4, 00730 Helsinki, myynti@presion.fi • www.presion.fi